Colorful paintings & photos

Crea De Maten

We gaan wekelijks leuke dingen maken door verschillende technieken uit te proberen zoals decoupage, tekenen, schilderen, dotpainting, boetseren, houtskool enz. Ervaring is niet nodig en alle materialen zijn aanwezig. Zo kun je veel technieken leren en uitproberen zonder dat je zelf van alles aan hoeft te schaffen, en de mensen die roepen ‘Ik ben niet creatief’ staan versteld waar ze mee naar huis gaan :)
De kosten zijn €15 per les inclusief materiaal, koffie en thee. De cyclus bestaat uit 6 lessen, hierna kun je zelf kiezen of je door wilt gaan voor nog een volgende ronde. Een groep bestaat uit max 4 personen.
De lessen zijn om de week op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur. Mocht jouw voorkeur van dag en tijd vol zitten plaats ik je op een lijst en kom je vanzelf aan de beurt als de cyclus van 6 keer weer voorbij is.

Schilderles

Je kunt in mijn atelier de basis van schilderen onder de knie te krijgen. Je leert verschillende technieken en kunt ontdekken waar jouw talenten liggen.. 
Bevalt het goed, dan kun je opnieuw een cyclus volgen in jouw richting waar je meer van wilt leren, bv portret, landschappen, stillevens, abstract enz.
De lessen zijn om de week op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur.  Een groep bestaat uit max 4 personen.
Het is een cyclus voor 6 keer en per les betaal je €20,00 inclusief materiaal, koffie en thee. 

Workshop Boetseren beelden 

Ook jij kunt, zelfs zonder ervaring, zo'n mooi beeldje maken!
In de eerste les maak je het beeldje (30 cm hoog) van zelfdrogende klei en in de tweede les gaan we hem beschilderen zodat het reliëf mooi naar voren komt. Het is een Workshop van 2x 3 uur en de kosten zijn €45,- inclusief materiaal, koffie en thee.
Je kunt ook kiezen voor lange Afrikaanse beelden (75 cm hoog) hier betaal je per les, omdat iedereen een ander tempo heeft en er keuze is uit verschillende stijlen. Je betaald €20,- per les (4 á 5 lessen) inclusief materiaal, koffie, thee en een drankje/hapje bij je laatste les.
Ik werk zelf altijd mee, zodat je ook meteen kunt zien wat de bedoeling is en natuurlijk wordt ik daar zelf ook blij van :)

Workshop Encaustic Art

Encaustic Art is een techniek waarbij was warm gemaakt wordt op een strijkbout om vervolgens mooie afbeeldingen mee te maken op o.a. speciaal papier. Het is steeds verrassend wat voor mooie beelden hieruit komen, die allemaal hun eigen verhaal vertellen. Ik geef een basisworkshop en voor gevorderden. Het is een Workshop van 3 uur en de kosten zijn €45,- inclusief materiaal, koffie en thee en wat lekkers