Colorful paintings & photos

Crea De Maten

We gaan wekelijks leuke dingen maken door verschillende technieken uit te proberen zoals decoupage, tekenen, schilderen, dotpainting, boetseren, houtskool enz. Ervaring is niet nodig en alle materialen zijn aanwezig. Zo kun je veel technieken leren en uitproberen zonder dat je zelf van alles aan hoeft te schaffen, en de mensen die roepen ‘Ik ben niet creatief’ staan versteld waar ze mee naar huis gaan :)
De kosten zijn €15 per les inclusief materiaal, koffie en thee. De cyclus bestaat uit 6 lessen, hierna kun je zelf kiezen of je door wilt gaan voor nog een volgende ronde. Een groep bestaat uit max 5 personen.
De lessen zijn op maandag en dinsdag van 9.30 tot 11.30 uur. Mocht jouw voorkeur van dag en tijd vol zitten plaats ik je op een lijst en kom je vanzelf aan de beurt als de cyclus van 6 keer weer voorbij is.

Schilderles

Je kunt in mijn atelier de basis van schilderen onder de knie te krijgen. Je leert verschillende technieken en kunt ontdekken waar jouw talenten liggen.. 
Bevalt het goed, dan kun je opnieuw een cyclus volgen in jouw richting waar je meer van wilt leren, bv portret, landschappen, stillevens, abstract enz.
De lessen zijn wekelijks op woensdag en op vrijdag om de week van 9.30 tot 11.30 uur.  Een groep bestaat uit max 4 personen.
Het is een cyclus voor 6 keer en per les betaal je €15,00 inclusief materiaal (canvasdoek max 50x50 cm), koffie en thee. 

Boetseerles

Je kunt in mijn atelier de basis van boetseren onder de knie te krijgen. We werken met zelfdrogende klei.
De eerste 2 lessen maken we gezamenlijk een soortgelijk beeld. Hierna bepaal jezelf wat je wilt leren, abstract, mens, dier, wandornament enz, voorbeelden genoeg!
De lessen zijn op vrijdag om de week van 9.30 tot 11.30 uur.  Een groep bestaat uit max 4 personen.
Het is een cyclus voor 6 keer en per les betaal je €15,00 inclusief materiaal, koffie en thee. 

Vrijdagmiddag Workshops

Alle vrijdagmiddag workshops beginnen om 13.30 uur en zijn inclusief materialen, hapje en drankje

Encaustic Art

Encaustic Art is een techniek waarbij Bijenwas warm gemaakt wordt op een strijkbout om vervolgens mooie afbeeldingen mee te maken op o.a. speciaal papier. Het is steeds verrassend wat voor mooie beelden hieruit komen, die allemaal hun eigen verhaal vertellen. Ik geef een basisworkshop en voor gevorderden. Het is een Workshop van 3 uur en kost €50
 

Workshop Boetseren  

Ook jij kunt, zelfs zonder ervaring, een mooi beeldje maken!
In de eerste les maak je het beeldje (30 cm hoog) van zelfdrogende klei en in de tweede les gaan we hem beschilderen zodat het reliëf mooi naar voren komt. Het is een Workshop van 2x 3 uur en kost in totaal €50
 

Schilderen

Maak in 1 middag een prachtig bloemenschilderij van 50 x 50 cm gezellig onder het genot van een hapje en drankje.
Het kost €50 en ervaring is niet nodig 

Favela van hout & restmateriaal

De Favela’s gemaakt bij Crea De Maten.
Bijna alles is gemaakt van restmateriaal en leuk om te zien dat je hetzelfde begint, maar er heel verschillende werkstukken uitkomen.
In het nieuwe seizoen komt er een workshop om zelf een grote Favela maken in 2 middagen en kost in totaal €75
Ook kun je het in het klein uitproberen bij de Crea-morgen op maandag, hier is vanaf september nog plek voor 2 pers.