Colorful paintings & photos

Crea De Maten

We gaan wekelijks leuke dingen maken door verschillende technieken uit te proberen zoals decoupage, tekenen, schilderen, dotpainting, boetseren, houtskool, Ecoline enz. Ervaring is niet nodig en de meeste materialen zijn aanwezig. Zo kun je veel technieken leren en uitproberen zonder dat je zelf van alles aan hoeft te schaffen, en de mensen die roepen ‘Ik ben niet creatief’ staan versteld waar ze mee naar huis gaan :)
De kosten zijn €7,- per keer dat je komt incl. het basismateriaal, koffie en thee. De cyclus bestaat uit 6 lessen, hierna kun je zelf kiezen of je door wilt gaan voor de volgende ronde.
De lessen zijn op maandagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur en dinsdag en woensdag van 9.30 tot 11.30 uur en van 13.30 tot 15.30 uur. Mocht jouw voorkeur van dag en tijd vol zitten plaats ik je op een lijst en kom je vanzelf aan de beurt als de cyclus van 6 keer weer voorbij is.
Bij voldoende aanmeldingen of als je zelf een groep van 4 tot 6 personen kunt samenstellen komt er een nieuw moment bij.

Cursus Schilderen

Vanaf oktober 2018 kun je wekelijks op een vaste dag terecht in mijn atelier om in 6 lessen de basis van schilderen onder de knie te krijgen. Je leert verschillende technieken. 
Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer we beginnen stuur dan even een bericht via deze site, dan zorg ik dat je alle informatie op tijd krijgt.

Workshop Encaustic Art

Encaustic Art is een techniek waarbij was warm gemaakt wordt op een strijkbout om vervolgens mooie afbeeldingen mee te maken op o.a. speciaal papier. Het is steeds verrassend wat voor mooie beelden hieruit komen, die allemaal hun eigen verhaal vertellen. Ik geef een basisworkshop en voor gevorderden.