Colorful paintings & photos

Crea De Maten

We gaan wekelijks leuke dingen maken door verschillende technieken uit te proberen zoals decoupage, tekenen, schilderen, dotpainting, boetseren enz. Ervaring is niet nodig en alle materialen zijn aanwezig. Zo kun je veel technieken leren en uitproberen zonder dat je zelf van alles aan hoeft te schaffen, en de mensen die roepen ‘Ik ben niet creatief’ staan versteld waar ze mee naar huis gaan :)
De cyclus bestaat uit 6 lessen, De kosten zijn €90 (eventueel in 2 termijnen) inclusief materiaal, koffie en thee. Hierna kun je zelf kiezen of je door wilt gaan voor nog een volgende ronde van 6 lessen. Een groep bestaat uit max 4 personen.
De lessen zijn wekelijks op maandag en om de week op dinsdag van 9.30 tot 11.30 uur. Mocht jouw voorkeur van dag en tijd vol zitten plaats ik je op een lijst en kom je vanzelf aan de beurt als de cyclus van 6 keer weer voorbij is.

Schilderles

Je kunt in mijn atelier de basis van schilderen onder de knie te krijgen. Je leert verschillende technieken en kunt ontdekken waar jouw talenten liggen.. 
Bevalt het goed, dan kun je opnieuw een cyclus volgen in jouw richting waar je meer van wilt leren, bv portret, landschappen, stillevens, abstract enz.
De lessen zijn wekelijks op woensdagmorgen van 9.30 tot 11.30 uur en om de week (in de even weken) ook in de middag van 13.30 tot 15.30 uur.  Een groep bestaat uit max 4 personen.
De cyclus voor 6 lessen kost €90,00 (eventueel in 2 termijnen) inclusief verf en canvas tot 50x50 cm en koffie of thee, penselen neem je zelf mee.

Boetseerles

Je kunt in mijn atelier de basis van boetseren onder de knie te krijgen. We werken met zelfdrogende klei.
De eerste 2 lessen maken we gezamenlijk een soortgelijk beeld. Hierna bepaal jezelf wat je wilt leren, abstract, mens, dier, wandornament enz, voorbeelden genoeg!
De lessen zijn op vrijdag om de week van 9.30 tot 11.30 uur.  Een groep bestaat uit max 4 personen.
Het is een cyclus voor 6 keer en kost €90,00 (eventueel in 2 termijnen) inclusief materiaal, koffie en thee. 

Vrijdagmiddag Workshops

Alle vrijdagmiddag workshops beginnen om 14.00 uur en zijn inclusief materialen, hapje en drankje.

Encaustic Art

Encaustic Art is een techniek waarbij Bijenwas warm gemaakt wordt op een strijkbout om vervolgens mooie afbeeldingen mee te maken op o.a. speciaal papier. Het is steeds verrassend wat voor mooie beelden hieruit komen, die allemaal hun eigen verhaal vertellen. Ik geef een basisworkshop en voor gevorderden. Het is een Workshop van 3 uur en kost €50
 

Workshop Boetseren  

Ook jij kunt, zelfs zonder ervaring, een mooi beeldje maken!
In de eerste 2 lessen maak je het beeldje (30 cm hoog) van zelfdrogende klei en in de derde les gaan we hem beschilderen zodat het reliëf mooi naar voren komt. Het is een Workshop van 3x3 uur en kost in totaal €75
 

Favela van hout & restmateriaal

De Favela’s gemaakt bij Crea De Maten.
Bijna alles is gemaakt van restmateriaal en leuk om te zien dat je hetzelfde begint, maar er heel verschillende werkstukken uitkomen.
In het nieuwe seizoen komt er een workshop om zelf een grote Favela maken in 3 middagen en kost in totaal €75