Colorful paintings & photos
Welkom bij Crea De Maten!

Wekelijks kun je bij de Crea-lessen in het Atelier van Ilonka verschillende technieken uitproberen zodat je thuis niet alle materialen aan hoeft te schaffen.

Er wordt o.a. met verf, klei, gips, hout, decoupage en andere materialen gewerkt en je leert handige technieken en slimme weetjes. Vanaf september nog 2 plekjes vrij bij de Crea-lessen op maandagmorgen, meld je aan met een berichtje via Contact of bel 06-42075609

 

Je kunt ook kiezen voor de Schilderlessen en uitvinden wat bij je past, is het portretschilderen, stilleven of toch abstract?

Iedere cyclus bestaat uit 6 bijeenkomsten en de groepen bestaan uit maximaal 4 personen zodat er aandacht is voor elkaar.

Je betaald €15,- per les inclusief alle basismaterialen en koffie of thee.

De dagen en tijden zijn maandag en dinsdagmorgen voor de Crea, en woensdag en vrijdagmorgen voor de Schilderlessen beide van 9.30 tot 11.30 uur.

 

Ook is er de mogelijkheid om op de vrijdagmiddag verschillende workshops bij Ilonka te volgen. In 1 middag mooie Kunstwerkjes maken met Encaustic Art (schilderen met Bijenwas verwarmd op een ijzer) of je kunt een mooi vrij bloemenschilderij (50x50 cm) maken. Ook kun je ervoor kiezen om in 2 middagen een mooi beeldje (30 cm hoog) te maken van klei of een Als iedereen lekker aan het werk is begin ik met een dagschilderijtje van hout. Alle Workshops beginnen om 13.30 uur.

De meeste Workshops zijn €50 in totaal inclusief materiaal en een uitgebreid hapje en drankje.

 

Heb je vragen of wil je je opgeven, dan kan dat via Contact op de website, de mail imodderkolk@hotmail.com of je kunt bellen naar 06-42075609. Ook op Facebook is Crea De Maten te vinden. Het Atelier bevind zich aan de Molenmakershoek 57 en je kunt achter parkeren.

En natuurlijk hoef je niet in De Maten te wonen om heerlijk creatief bezig te kunnen zijn!

 

Unieke 'dag-schilderijtjes' op hout
Als iedereen lekker aan het werk is bij de schilderlessen, dan maak ik nog wel eens een klein schilderijtje op hout. De sport is dan om deze in 1 dag af te maken...vandaar 'dag-schilderijtje'.