Colorful paintings & photos

Kunst & Coaching

Kom terug bij jezelf…

In deze drukke tijd wordt veel van je gevraagd, werken, je ouderlijke zorg, studie, bijeenkomsten, je sociale contacten onderhouden, maar waar ben jezelf…
Echt tijd maken voor jezelf geeft soms een gevoel van egoïsme, maar het tegendeel is waar, als je geen rust hebt in jezelf, laat je jezelf onderweg staan. Tot er een tijd komt dat je het iedereen naar de zin hebt gemaakt maar de signalen krijgt dat je jezelf vergeten bent…en nu, en ik…
Je gaat twijfelen aan de keuzes die je hebt gemaakt, en of deze wel de jouwe zijn, of heb je ze gemaakt omdat het van je verwacht werd?
Door te praten over deze gevoelens en er wat mee te doen kun je weer dichter bij jezelf komen. De antwoorden heb je zelf in je en die zul je ook vinden, maar soms heb je even iemand nodig die je de weg er naar toe kan wijzen.
Begeleiden en coachen is voor mij iets, wat mijn hele leven als vanzelf gegaan is zowel privé als zakelijk..als een tweede natuur. Ik kan je helpen de rust te vinden en sterker te worden, zodat je weer kunt genieten van de mooie dingen die het leven te bieden heeft.
Samen schilderen behoort ook tot de mogelijkheden. Creatief bezig zijn geeft de geest rust en zo kun je jouw proces vastleggen in iets waardevols.
Ook kunnen we samen een boswandeling maken tijdens de gesprekken, zodat we meteen van de rust van de natuur mogen genieten.
Maak vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek, dit is kosteloos en kun je ervaren of de ‘klik’ er is.
 
Voor meer informatie stuur een bericht of lees verder op www.ilonkamodderkolk.nl