Colorful paintings & photos

Art 2 Go

Ben je graag creatief bezig maar heb je niet alle spullen in huis en wil je een heldere werkbeschrijving met foto's om een mooi Kunstwerk te maken...bestel dan een tas van Art 2 Go!
Je hoeft geen ervaring te hebben met schilderen of tekenen, zo kun je veel technieken leren en uitproberen zonder dat je zelf van alles aan hoeft te schaffen. Van canvas en verf tot penselen, potloden, waterpot, etui, paletmessen, dotpennetjes en krijt net wat nodig is bij jouw Kunstwerk, alles wordt meegeleverd!
Je kunt de tas natuurlijk ook cadeau doen, weer eens wat anders dan bloemen en voor de prijs vanaf €30 hoef je het niet te laten of wil je het nog specialer maken...verras dan iemand met een uniek Art 2 Go kistje voor €50!
Ik bezorg in Apeldoorn of je kunt de tas op afspraak in mijn atelier afhalen, maar natuurlijk kan ik het ook versturen (genoemde prijzen voor de tas of het kistje zijn excl. verzendkosten).
Normaal geef ik 4 dagen per week les in mijn Atelier, supergezellig! Maar ook in deze tijd is het fijn om even helemaal op te gaan in het creëren van iets moois...vandaar mijn Art 2 Go idee, veel plezier met uitzoeken en kijk regelmatig, want er komen steeds nieuwe Kunstwerken bij!